Binnen Terecht! wordt er veel samengewerkt met andere organisaties. Zo hebben Terecht! en DOENJA dienstverlening samengewerkt op 15 maart voor de ‘Themamiddag prettig ouder worden in Utrecht’ dat heeft plaatsgevonden in het Krachtstation. Ongeveer 70 bezoekers hebben deelgenomen aan dit evenement. Die deelnemers waren voornamelijk sociaal makelaars in de wijk Kanaleneiland, Utrecht.

IMG_1050

De MBO-stagiaires en HBO-stagiaires van Terecht! hebben samengewerkt om een bijdrage te leveren aan de organisatie van de themamiddag. Tijdens het evenement waren de stagiaires het eerste gezicht voor de bezoekers en het visitekaartje van Terecht! De taken van de MBO-stagiaires bestonden uit het verwelkomen van de bezoekers, het noteren van de namen in de gastenlijst, het geven van naambadges aan de bezoekers, het schenken van koffie en thee, kopjes ophalen en brengen naar de keuken en kopjes afwassen. De stagiaires hadden hier veel plezier in. Voornamelijk was het de taak van de HBO stagiaires om de werkzaamheden van de MBO-stagiaires te coördineren en om te communiceren met DOENJA Dienstverlening.

Namens de MBO-stagiaires en de HBO stagiaires kunnen wij zeggen dat de samenwerking onderling en de samenwerking met DOENJA Dienstverlening zeer prettig is verlopen!