Studenten

Bij Terecht! lopen ruim 50 studenten stage van MBO niveau 2, 3 en 4 en HBO. Bijna alle studenten volgen een opleiding binnen Zorg en Welzijn. Een aantal studenten volgt een opleiding op het gebied van Marketing, Communicatie en Evenementenorganisaties. Terecht! is geaccrediteerd voor de opleidingen HZW, MZ 1e jaars en Marketing, Communicatie en Evenementenorganisaties. Voor de overige opleidingen is de accreditatie geregeld door onze partners.

Doordat Terecht! met zeer veel verschillende partners werkt, kun je ervaring opdoen met verschillende doelgroepen. Je werkt met ouderen, vrijwilligers, cliënten met een verstandelijke beperking, lichamelijke beperking, en (kwetsbare) kinderen etc. Door deze ervaring maak je bewuster een keuze voor je volgende stage of studie.

Je opdrachten sluiten altijd aan bij de te behalen beroepscompetenties en ook kunnen alle examens worden uitgevoerd. Daarnaast wordt bij Terecht! veel aandacht besteed aan de ‘generieke’ competenties. Dit zijn competenties die je in feite in elk beroep of elke functie nodig hebt en die van jou de professional maken in een snel veranderende wereld. Bij Terecht! leer je goed samen te werken, verantwoordelijkheid en initiatieven te nemen en jezelf te presenteren. Met andere woorden; je werkt aan je eigen visitekaartje!

Jouw niveau?