1 februari 2018 ben ik gestart bij Terecht! De locatie waar ik vooral voor ben aangetrokken is het krachtstation. Hier zal ik, samen met mijn collega’s, stagiairs begeleiden in de praktijk van het domein zorg en welzijn.
In 2005 ben ik in Utrecht begonnen als jongerenwerker bij Cumulus welzijn en na de afsplitsing van het jongerenwerk tot mijn vertrek half 2016 gewerkt bij JoU Utrecht.  Ik ben als jongerenwerker, individueel begeleider en jobcoach actief geweest in de Binnenstad, Oost en Noordoost en een deel in Overvecht. Het laatste anderhalf jaar heb ik een uitstapje gemaakt naar een brede welzijnsorganisatie in Ede waar ik als teamcoördinator heb gewerkt. Ik ben blij weer terug te zijn in Utrecht en zal mijn aandacht vooral richten op Kanaleneiland.
Bij Terecht! zal ik vooral actief zijn als inhoudelijk begeleider voor de stagiaires en het opbouwen en onderhouden van netwerkrelaties met partners in de wijk. Vanuit het Krachtstation zullen ongeveer 30 leerlingen MBO2 eerste en tweedejaars helpende zorg en welzijn actief zijn bij individuele cliënten en groepen in de wijk. Ook studenten van het MBO niveaus 3 en 4 en HBO zijn onderdeel van Terecht! op het Krachtstation. Het mede zorgdragen voor de doorontwikkeling van het wijkleerbedrijf en dan vooral het Krachtstation zijn werkzaamheden die me ook erg enthousiasmeren.
Mijn werkdagen zijn de maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag en ik ben bereikbaar via emailadres Paul@terecht.info . Telefonisch kunt u me benaderen op nummer 06-11953280. Ik hoop veel van de lezers te gaan ontmoeten en een goede samenwerking ontwikkelen.

Geschreven door: Paul Gleisberg, Praktijkbegeleider Terecht! Krachtstation