f5121641-f658-4e6d-9c3d-938486fb08c5

Afscheid van Terecht!
Deze cartoon illustreert waarom ik met mijn bedrijf Partners in Werk en Opleiding  werk aan innovatieve stageconcepten. Het gaat om maatwerk, recht doen aan ieders talenten en waar nodig iets extra’s doen om die talenten naar boven te krijgen.
Daarom ben ik er trots op dat ik mee heb gebouwd aan Terecht! Na me eerst vooral te hebben ingezet om Terecht! van de grond te krijgen samen met Ellis en MBO Utrecht, heb ik me de laatste tijd vooral bezig gehouden met de interne processen en procedures, kwaliteitszorg en Terecht! Eilandsteede.

Mijn opdracht en daarmee mijn inzet voor Terecht! stopt aan het einde van 2018. Terecht! is in de afgelopen jaren vanuit niets gegroeid naar een stevige organisatie met meer dan 50 studenten. Terecht! wordt mogelijk in de komende tijd nog verder uitgebouwd met andere studierichtingen en samenwerkingspartners. Ik ben ervan overtuigd dat dat gaat lukken.
Ik dank iedereen voor de prettige samenwerking, het vertrouwen in het concept en vooral de kansen die de studenten daardoor hebben gekregen!

Hartelijke groet,
– Claudia Uenk, Partners in Werk en Opleiding